PSMS PDF º Paperback

❰Reading❯ ➸ PSMS Author Alina Haizar – Teachenglishthailand.co.uk Naluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup tReading PSMS Author Alina Haizar Teachenglishthailand.co.uk Naluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup t Naluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup terus peluang Syidah untuk mendapatkan zuriatnya sendiri Syidah mesti kahwin dengan segeraAkhirnya Zulfakar musuh ketat Syidah sudi membantu Syidah merealisasikan impiannya Dia sanggup menolong Syidah kerana dia ingin lari dari desakan Marissa dan Syafina agar berkahwin dengan mereka Perkahwinan ini adalah jalan keluar untuknya Dia akan dapat zuriatnya sendiri tanpa melibatkan soal hati dan perasaan dengan SyidahPerkahwinan ini menguntungkan kedua dua belah pihakNamun tak mudah menjalani hidup secara marriage of convenience in.

I“Apa Ingat aku takut dengan kau Kau main tipu bolehlah Depan depan kau ada berani” balas Syidah balik “Lelaki tak guna Pengecut Guna dadah bolehlah”“Heiii” Zulfakar tidak tahan dengan mulut celopar Syidah Patut dibiarkan sahaja Syidah kena dengan Adrian malam semalam Baru kurang sikit keegoan dan keangkuhan dalam diri perempuan itu “Kalau aku hilang sabar sia sia aje nanti”“Pak su pak su sabar pak su Sabar Mak su ni bukannya betul betul okey pak su Dia mamai lagi tu Dadah tu ada kesan lagi agaknya” Ain Safiah cuba menenangkan Pak Su Zulnya pula“Tak Mana ada Mak su dah okeylah Hei binatang Mana memori kad Mana video yang kau ambil Bak sini” tengking Syidah yang masih belum surut marahnya“Mak su cuba mak su bertenang sikit Mak su nikan orang bersusah payah tolong mak su mak su pergi marah pak su Lepas tu mak su belasah dia Apalah mak su ni” keluh Ain Safiah“Belasah Zul kena belasah Hah Ha ha ha” Husin ketawa “Cik Syidah belasah dia Patutlah dia marah sangat Ha ha ha”“Abang.

psms ebok PSMS eBookI“Apa Ingat aku takut dengan kau Kau main tipu bolehlah Depan depan kau ada berani” balas Syidah balik “Lelaki tak guna Pengecut Guna dadah bolehlah”“Heiii” Zulfakar tidak tahan dengan mulut celopar Syidah Patut dibiarkan sahaja Syidah kena dengan Adrian malam semalam Baru kurang sikit keegoan dan keangkuhan dalam diri perempuan itu “Kalau aku hilang sabar sia sia aje nanti”“Pak su pak su sabar pak su Sabar Mak su ni bukannya betul betul okey pak su Dia mamai lagi tu Dadah tu ada kesan lagi agaknya” Ain Safiah cuba menenangkan Pak Su Zulnya pula“Tak Mana ada Mak su dah okeylah Hei binatang Mana memori kad Mana video yang kau ambil Bak sini” tengking Syidah yang masih belum surut marahnya“Mak su cuba mak su bertenang sikit Mak su nikan orang bersusah payah tolong mak su mak su pergi marah pak su Lepas tu mak su belasah dia Apalah mak su ni” keluh Ain Safiah“Belasah Zul kena belasah Hah Ha ha ha” Husin ketawa “Cik Syidah belasah dia Patutlah dia marah sangat Ha ha ha”“Abang.

10 thoughts on “PSMS

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBook Naskah untuk dilepaskan; RM2200 PM je for me ada 2 kategori bagi genre cereka;i Intipati cerita dengan plot yang biasa biasa tapi diluarbiasakan oleh penulis melalui teknik penceritaan dan langgam bahasanyaii Intipati cerita denga plot yang luar biasa tapi dinafikan keluarbiasaannya oleh teknik penceritaan yang mendatar dan langgam bahasa yang kejung dan kakuKedua dua karya tersebut boleh dihadam kerana salah satu faktor yang ada mampu memikat pancaindera yang membaca dan jiwa yang merasaDAN ternyataPSMS jatuh pada Kategori IIPeace


  2. Cik Pah Cik Pah says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookBuku untuk dilepaskan RM20 tidak termasuk pos Sila PMCik Pah asyik terbayangkan Dewi Yusra dan Raden Amzar dalam Dia isteri luar biasa belum baca novel tu hanya menonton drama adaptasi sahaja kedua dua cerita adalah berkait


  3. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBook2 12Hhhhmmmm boleh baca TAPI Penulis ni suka ulang ulang ayat yang samakan Agaknya sebab itulah buku bukunya tebal tebalUsai membaca buku ini saya jadi teringin baca balik kisah Aiman dalam Menantu Datin Izzah tbc


  4. Rinn Ramli Rinn Ramli says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookTeruja juga bila nampak characters utama cerita ini adalah Maksu Syidah dan Paksu Zul yang merupakan rivals dalam Menantu Datin Izzah Bukan mudah membawa kisah watak Syidah yang almost watak villain tu Dia bukan watak tipikal lead dalam novel Memasangkan syidah dan zul bukannya mudah namun aku boleh terima alasan mereka b


  5. Novel Best Novel Best says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookAliza Haidar ni nama baru dalam koleksi bacaan saya Ini pertama kali saya membaca hasil penulisan beliau Memula baca PSMS ni saya rasa cam agak boring kerana dok citer pasal period pain Pada sy apalah signifikannya asyik dok citer pasal period jer ni Igt nak tinggal jer buku ni simpan dlm rak tapi sy paksa diri baca lagi dan lagi Yg peliknya sy xleh stop baca Naper ye Ok nama heroin dia Syidah sy suka sgt sbb sy nyampah baca novel yg nama moden2 ni Sorry ye pd author yg hero heroin yg nama ranggi tu nama hero dia Zulfakar Nama yg selalu sy dengar


  6. Rahimah Mansor Rahimah Mansor says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookkisah ni sambungan menantu datin izzahKali ni kisah maksu ain syidah dgn paksu hazi zulfakar zulfakar kawen dgn syidah sbab syidah nak ank syidah ni nak ena operate sblum operate dia nak ank syidah Dan zulfakar pun kawen Dan kerap gaduh DLM ni yg saya menyampah bila shafi


  7. Ella Ella says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookGeram betul dengan watak utama novel ni Susah bagi saya menjelaskan Dua character yg punya pendidikan yg tinggi dan pekerjaan yg bagus tapi dalam soal hatihampa betul Dah tua tapi daya pemikiran sungguh macam budak lepasan universiti It


  8. Sweet♡ساكورا Sweet♡ساكورا says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookJalan cerita penuh mendebarkanGeram dengan Khairul kaki kikis Bahaya manusia macam ini kerana mencari kesempatan atas kesenangan orang lain Nasib baik Syidah tak kahwin dengan dia Huuuu😪Dato Marissa harap nama jer ada title Dato tapi peragai ermmm


  9. Jaja A Jaja A says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookWow ku bernasib baik kerana telah menghabiskan MDI sblm PSMSSo harus baca MDI sblm PSMSIni kerana citer ini merupakan kisah Maksu dan paksu yang telah diperkenalkan dalam MDIMmg menjadi gaya penulisan si penulisciter ini juga bukanlah citer sweet muit yang boleh buat ku lelehKisah dugaan Maksu tempuh untuk mengecap bahagiaKredit buat cik penulis yang memilih tajuk yg sgt tepat PINTA SAYANGMU SEDETIK PSMS dan cover yang cunNamun agak grrrrrrrrrrrm dengan watak utama PSMS Masing masing ego demi merungkaikan masalahPinjamkan telingamu duhai si suami dan isteri demi bahagia rumah tan


  10. nilam nilam says:

    PSMS PDF º Paperback psms ebok, PSMS eBookSUKASUKASUKA citer niwalaupun kisahnya x sweet overdosetp jalan ceritanya yang tersendiri buat cerita ni memikat ha


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *